Lage btw-tarief naar 9%

Per 1 januari 2019 gaat het lage btw-tarief van 6% naar 9%. Met de begrote opbrengst wordt o.a. een verlaging van de inkomstenbelasting gefinancierd.

Vanaf 2019 zal de consument hierdoor 9 in plaats van 6% btw moeten betalen op schilderwerk aan woningen van 2 jaar en ouder.

Hieronder valt het voorbereiden van het schilderwerk, voorbehandelingen en de gebruikte materialen. Werkzaamheden die te ver afstaan van het schilderwerk vallen onder het 21%-tarief. Denk hierbij aan het vervangen van ramen, deuren en kozijnen, het aanbrengen van glas. Garages, schuren, serres, aan- en uitbouw, tuinhekken en dergelijke vallen ook onder het begrip ‘woning’.

vca gecertificeerd

Naast hoge vakbekwaamheid en materialenkennis zijn veiligheid en gezondheid essentiële aspecten in de schildersbranche. Schilders komen in aanraking met hinderlijke, gevaarlijke of brandbare stoffen en werken vaak op locaties met verhoogde kans op ongelukken. Veel schilders- en afwerkingsbedrijven en hun personeel zijn tegenwoordig VGM (Veiligheid, Gezondheid, Milieu) Checklist Aannemers (VCA) gecertificeerd en gediplomeerd.

vca

vca

Flowcontrol elektrisch verwarmd verfblik.

Met de FlowControl schilder je ook bij koude weersomstandigheden, zonder te verdunnen, met een optimale vloei! De gewenste viscositeit regel je zelf met behulp van de ingebouwde thermostaat. Het hele jaar door geen te dikke verf meer. Ideaal bij besnijden en voor de juiste laagdikte met optimaal glansbehoud! 

Edward Asseler met flowcontrol blik.

Edward Asseler met flowcontrol blik.

Winterschilder korting

De winterschilder is er weer

Om de zoveel tijd is uw woning,kantoor,of bedrijfspand toe aan een fris en nieuw gezicht.

U wilt uiteraard dat het werk professioneel,snel,en vooral voordelig uitgevoerd wordt. 

denk dan aan de winterschilder.

Wij zetten uw wanden,plafonds,kozijnen,deuren,weer strak in de lak  en zorgen voor een perfecte wandafwerking. De schilder brengt niet alleen gemak en vakwerk maar ook een ijskoude korting in de wintermaanden.

Speciale aanbieding 

vanaf 18 november t/m 22 maart 25,00  per man per dag korting  

de aanbieding is van toepassing op,binnen schilderwerk ,behangen ,scan /glasvlies saus/witwerk en spuitwerk.met uitzondering van glas.

 

U kunt bij ons terecht voor goed,uitgebreid advies en we komen graag langs om uw wensen te bespreken.

Moderne kleurcombinaties,toe te passen materialen en mogelijke technieken ter verfraaing of bescherming ?

Zoals bv spuitwerk,scan,sierpleister,witwerk,behangwerk,Wij vertellen u er graag alles over

.In overleg met U bepalen we vervolgens de werkplanning en brengen we offerte uit.

U bent er van verzekerd dat uw opdracht snel en vakkundig wordt  uitgevoerd door Schilders bedrijf Asseler

de winterschilder voor binnen en buiten.

de winterschilder voor binnen en buiten.

diploma-uitreiking ESPEQ-opleidingen

‘Ik ga verder studeren!’ ‘Nee, ik ga direct werken’. Zomaar twee reacties van studenten-deelnemers van de vakopleidingen schilderen die door ROC Midden Nederland en ESPEQ worden verzorgd. Meer dan honderdveertig genodigden waren 3 juli aanwezig bij de diploma-uitreiking in de kantine van ESPEQ-opleidingen in Heerhugowaard. Ouders, verzorgers, vrienden en werkbegeleiders van stagebedrijven hadden de tijd gevonden om deze officiële gebeurtenis bij te wonen.

Bij de schildersopleidingen wordt nauw samengewerkt tussen ESPEQ en ROCMN. ESPEQ zorgt in de meeste gevallen voor het stagebedrijf. ROC Midden Nederland is verantwoordelijk voor de vakinhoudelijke kennis zoals schildertechnieken en de inhoud van de algemeen vormende vakken. In aansluiting op de opleiding medewerker schilder, kan de gezelopleiding gevolgd worden. 

Er werden donderdag negenendertig diploma’s uitgereikt. Dick Zijp en Jack de Vries (vakdocenten ROC Midden Nederland) en Thomas Buiter en Ruud Beers (ESPEQ Opleidingsbedrijven) namen hun taak bijzonder serieus en typeerden iedere student-deelnemer met enkele rake opmerkingen.

Drie groepen

Drie groepen geslaagden ontvingen hun diploma. Als eerste groep werden diploma’s uitgereikt aan de "assistent-schilder"-niveau-1: Mitch Bakx, Tommie Elzinga, Mick Fatels, Daisy Heistek,Joey Stengs, Ajanthan Sriranjan en Romano Walter. De tweede groep, medewerker schilder-niveau-2, bestond uit: Dave Asseler, Jacob Bart, Nick Bormann, Job Duif, Mark Hofstede, Kevin de Jong, Esther Koopman, Frank Kraakman, Seth Kunst, Gilles Lastdrager, Wesley Smit, Tom Steenbrink, Sjaak ter Veld, Frank van de Velde, Mark van der Werff en Jordi Wiersma. 

Tenslotte kregen de deelnemers aan niveau-3 ‘Gezel-aankomend voorman’ hun diploma: Justin Böhne, Michel Brommer, Peter Deen, Tom Feijen, Zinaïda Grooteman, Boyan Holla, Niels Hoppe, Jochem Komen, Stef de Koning, Marcel Kuijper, Kevin Pronk, Alexander Stolp, Sjoerd Stammis, Rendra Welman en Marco de Wit.

klassenfoto Dave asseler

klassenfoto Dave asseler

diploma uitreiking Dave Asseler

diploma uitreiking Dave Asseler