diploma-uitreiking ESPEQ-opleidingen

‘Ik ga verder studeren!’ ‘Nee, ik ga direct werken’. Zomaar twee reacties van studenten-deelnemers van de vakopleidingen schilderen die door ROC Midden Nederland en ESPEQ worden verzorgd. Meer dan honderdveertig genodigden waren 3 juli aanwezig bij de diploma-uitreiking in de kantine van ESPEQ-opleidingen in Heerhugowaard. Ouders, verzorgers, vrienden en werkbegeleiders van stagebedrijven hadden de tijd gevonden om deze officiële gebeurtenis bij te wonen.

Bij de schildersopleidingen wordt nauw samengewerkt tussen ESPEQ en ROCMN. ESPEQ zorgt in de meeste gevallen voor het stagebedrijf. ROC Midden Nederland is verantwoordelijk voor de vakinhoudelijke kennis zoals schildertechnieken en de inhoud van de algemeen vormende vakken. In aansluiting op de opleiding medewerker schilder, kan de gezelopleiding gevolgd worden. 

Er werden donderdag negenendertig diploma’s uitgereikt. Dick Zijp en Jack de Vries (vakdocenten ROC Midden Nederland) en Thomas Buiter en Ruud Beers (ESPEQ Opleidingsbedrijven) namen hun taak bijzonder serieus en typeerden iedere student-deelnemer met enkele rake opmerkingen.

Drie groepen

Drie groepen geslaagden ontvingen hun diploma. Als eerste groep werden diploma’s uitgereikt aan de "assistent-schilder"-niveau-1: Mitch Bakx, Tommie Elzinga, Mick Fatels, Daisy Heistek,Joey Stengs, Ajanthan Sriranjan en Romano Walter. De tweede groep, medewerker schilder-niveau-2, bestond uit: Dave Asseler, Jacob Bart, Nick Bormann, Job Duif, Mark Hofstede, Kevin de Jong, Esther Koopman, Frank Kraakman, Seth Kunst, Gilles Lastdrager, Wesley Smit, Tom Steenbrink, Sjaak ter Veld, Frank van de Velde, Mark van der Werff en Jordi Wiersma. 

Tenslotte kregen de deelnemers aan niveau-3 ‘Gezel-aankomend voorman’ hun diploma: Justin Böhne, Michel Brommer, Peter Deen, Tom Feijen, Zinaïda Grooteman, Boyan Holla, Niels Hoppe, Jochem Komen, Stef de Koning, Marcel Kuijper, Kevin Pronk, Alexander Stolp, Sjoerd Stammis, Rendra Welman en Marco de Wit.

klassenfoto Dave asseler

klassenfoto Dave asseler

diploma uitreiking Dave Asseler

diploma uitreiking Dave Asseler