Ontdek de nieuwste schuur technieken en schuur papier van Sia

Edward Mike Dave Barry Asseler. certificaat schuur training Sia

Als professioneel schildersbedrijf vinden wij het belangrijk om onze kennis en kunde voortdurend te blijven verbeteren. Daarom hebben wij onlangs een training gevolgd bij Bevela in Utrecht om meer te leren over de nieuwste schuur technieken en schuur papier van Sia. In dit artikel vertellen wij u graag meer over onze ervaringen en wat deze nieuwe kennis voor u als klant kan betekenen.

Sia is een bekende producent van schuurpapier en aanverwante producten. Tijdens de training hebben wij kennisgemaakt met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van schuur technieken en schuur papier. We hebben geleerd hoe we verschillende soorten oppervlakken het beste kunnen schuren en welke type schuurpapier daarvoor het meest geschikt is. Ook hebben we meer geleerd over het gebruik van de juiste machines en gereedschappen voor optimaal resultaat.

Een van de grootste voordelen van deze training is dat we nu nog beter in staat zijn om aan de wensen van onze klanten te voldoen. Of het nu gaat om het schuren van een deurkozijn of het voorbereiden van een complete wand voor het schilderen, we weten nu precies welke technieken en schuurpapier we moeten gebruiken voor het beste resultaat. Zo kunnen we uw schilderwerk nog strakker en duurzamer maken.

Als u kiest voor Schildersbedrijf E.G.M Asseler & zoons, dan kiest u voor een bedrijf dat altijd op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van schilderwerk. We zetten ons in om u te voorzien van de beste kwaliteit en het mooiste resultaat. En met de kennis die we hebben opgedaan bij Bevela, kunnen we die belofte nog beter waarmaken.

certificaat Mike Asseler

Heeft u binnenkort schilderwerk gepland staan en wilt u verzekerd zijn van het beste resultaat? Vraag dan vandaag nog een offerte aan op onze pagina offerte aanvragen. Neem dan gerust contact met ons op om te bespreken wat we voor u kunnen betekenen.

Met vriendelijke groet,

Schildersbedrijf E.G.M Asseler & zoons