schilderwerk

Wij verzorgen diverse werkzaamheden op het gebied van schilderwerken.

Het belangrijkste aspect bij schilderwerk is het kiezen voor het juiste schildermateriaal. Daarbij kijken wij naar de ondergrond, de atmosfeer, weersinvloeden, etc. Maar ook na het schilderwerk dient er een duidelijk plan van onderhoud en nazorg gemaakt te worden.

 

 
schilderwerk

schilderwerk

onderhoud

Schildersbedrijf E.G.M Asseler & zoons verricht schilderwerk voor zowel particulieren als bedrijven. Goed onderhouden schilderwerk ziet er niet alleen mooi uit maar zorgt er ook voor dat uw huis goed beschermd is. Tijdig onderhoud is kostenbesparend bij achterstallig onderhoud zullen er meer behandelingen nodig zijn om het schilderwerk weer in goede conditie te krijgen.

binnen schilderwerk

binnen schilderwerk

binnen schilderwerk

Binnenschilderwerk dient vooral ter verfraaiing en om sfeer te creëren. Met de keuze van verschillende kleuren en materialen kunt u de uitstraling bepalen van iedere ruimte. Twijfelt u over een kleursamenstelling? Ook hierin kunnen wij advies op maat geven. In de wet is vastgesteld dat per 1 januari 2000 bij binnenschilderwerk alleen nog maar met oplosmiddelarme verven mag worden gewerkt. In deze producten zitten praktisch geen vluchtige stoffen meer. Hierdoor kun je de verf nauwelijks meer ruiken. Dat is prettig voor u en voor de schilder. Een groot voordeel is dat de watergedragen verven snel drogen waardoor de ruimtes weer snel gebruikt kunnen worden. Winterschilder korting voor binnen werk meer informatie.

buiten schilderwerk

buiten schilderwerk

buiten schilderwerk

Buitenschilderwerk dient niet alleen voor verfraaiing maar ook ter bescherming. Zo moet het schilderwerk bestand zijn tegen weersinvloeden zoals zon, regen, vorst etc.. Voor goed schilderwerk is het belangrijk om goed te inventariseren in welke staat het schilderwerk verkeerd. Zo kan worden bepaald welke behandelingen nodig  zijn om tot een goed verfsysteem te komen. Wij adviseren u graag.