wandafwerking

Mooie wanden zijn het visitekaartje van uw woning. Wilt u graag dat deze er stralend uitzien. Dat kan door een beroep te doen op de dienstverlening van Schildersbedrijf E.G.M Asseler & zoons. Wij zorgen er voor dat uw muren er weer uitstekend uitzien. U kunt bij ons terecht voor verschillende materialen, kleuren en afwerkingen. 

 
Vijfhuizen-krommespieringweg.jpg

sausen/witten

Onder saus en wit werk verstaan we het opnieuw sausen/witten van bestaande of nieuw gestukadoorde wanden en plafonds. Als u gekozen heeft voor pleisterwerk is het gebruikelijk dat dit als eindafwerking gesausd wordt. Afhankelijk van de belasting op het sauswerk roken, openhaard, kaarsen wordt de gemiddelde woning om de 7 tot 15 jaar opnieuw gesausd. De keuze in verf is zeer breed van extra mat, tot bacterie dodende verf. Standaard wordt een zeer matte latex op waterbasis gebruikt, deze is in elke gewenste kleur leverbaar. Andere vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

IMG_5222.jpg

stucwerk 

In de meeste woningen kom je glad stucwerk tegen of ook wel pleisterwerk genoemd. Het voordeel aan het gladde pleisterwerk is dat mocht het beschadigen het herstel hiervan vrij simpel is. Gladde muren worden in de meeste gevallen afgewerkt met latex muurverf gerold of gespoten.

spachtelputz 

Spachtelputz is een sierpleister en bestaat voor 80% uit witte kleine marmerkorreltjes en voor 20% uit bindmiddel. het is aan te brengen in diktes van 1 tot 4 millimeter. Spachtelputz beschadigt niet zo snel en is goed reinigbaar.


haarlem-behang.jpg

behang

Behang is te verkrijgen in veel verschillende soorten. Al deze soorten behang hebben hun eigen kenmerken, voordelen en nadelen. De ene behangsoort is wat duurder dan de andere behangsoort.     meer info

scan bak (1 van 2).jpg

glasvezelbehang

Ideale wandafwerkingsvorm wanneer uw wanden naden of scheuren bevatten. Met Scanbehang worden kleine oneffenheden geheel weggewerkt. Scanbehang wordt vooral toegepast in renovatiewerken van woningen en utiliteitswerken. meer info

waterschaden-asselerschilders.jpg

brand en waterschade

Brand en water kunnen nogal wat schade veroorzaken aan uw plafond en wanden De ellende lijkt vaak niet te overzien. Het gaat vaak om schade die niet makkelijk te verhelpen is, schoonmaken alleen is meestal niet afdoende.
Wij zijn gespecialiseerd in het herstel van brand- en waterschade.
We zorgen snel en secuur dat uw huis er zo snel mogelijk weer keurig en fris uitziet, zodat dat deel van de ramp snel voorbij is.
Wij komen vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.